ארמת ארנהיים-שרון מועמדת בחירות 2021

2 חודשים ago
0 Views

מצע פעילות – ארמת ארנהיים-שרון

(כעת מכהנת כיו"ר הועד המנהל הזמני של האיגוד ובין מייסדות האיגוד)

אני נרגשת להעמיד את עצמי לבחירות הראשונות הרשמיות של איגוד הקול.

ב 2015 החלה ההקמה של איגוד הקול או בשמו דאז – מרכז הקול. אותו הקמתי יחד עם הקלינאית פנינה ארנטל וד"ר טלי לנדאו זמר אחרי שראיתי מודלים דומים בחו"ל. שאפתי להביא לארץ את מודל שיתוף הפעולה בין המקצועות השונים בתחום הקול. ראיתי כיצד מודלים אלו מעודדים מקצועיות ועוזרים להעלות מודעות בקרב משתמשי קול מקצועיים וללא שום תמיכה או ארגון מאחורינו החלטנו ללכת קדימה, הובלתי את האיגוד מתוך כנסים ואתר אינטרנט להרחבת המעגל של הקהילה שלנו בתחום הקול בארץ. פגשתי יותר ויותר אנשים ונשים מדהימות עם צמא ללמוד עוד ולהמשיך להתפתח יחד וכך עם עוד שותפים קם לו איגוד הקול הישראלי באופן פורמלי.

במהלך השנים הספקתי ללמוד המון על עצמי, להרחיב את המשפחה, להתרגש כל פעם מחדש כאשר הרחבנו את הקשרים של קהילת הקול בארץ עם אושיות בינלאומיות כמו אינגו טיטצה, דונלד מילר המנוח ועוד רבים.

מבחינתי יש שתי מטרות חשובות לקדם באיגוד הקול. הראשונה היא המשך הפצת המידע לציבור הרחב ולאנשי המקצוע. זה כולל קמפיינים חשובים של בריאות הקול ושל היכרות התחום המקצועי. כלומר, היכרות עם השתלמויות של מטפלים ומורים כדי שהקהל הרחב יקבל מידע באשר לאן לפנות. כמובן, בד בבד, אנשי המקצוע עצמם, אשר רוצים לשאוף למצוינות כל אחד בתחומו יוכלו להכיר עוד השתלמויות בתחומם. החינוך הוא המפתח. כמו שראיתי באיגודים וארגונים בחו"ל, על ידי הפצת מידע מקצועי חשוב זה, הדרישות המקצועיות בקרב אנשי מקצוע והציבור יגדלו וכך הרמה תעלה.

המטרה השנייה היא הדו שיח המכבד והמפרה בין המקצועות. הכרה בשיטות אשר התפתחו במשך שנים רבות בצד האמנותי (פיתוח קול ושירה) וגם בצד הרוחני (שיטות המבוססות על הבעה רגשית או רוחנית כדוגמת צ'אנטינג) אשר כיום משמשים כחלק מהטיפול בצד הרפואי. כמו כן, הכרה בערך של הרפואה המערבית, טיפול בטראומה והמדע. יש להכיר כי לכל צד מקצועי יש ערך גבוה, ככל שנלמד יותר אחד מהשנייה, נכבד ונעריך את מקורות המידע השונים, כך גם נוכל לכבד יותר את מרחב העבודה המקצועי האישי של כל אחד ולהגדיר יותר טוב את שיתופי הפעולה.

אם אבחר לועד, אדאג לתת את הבמה לכמה שיותר אנשים, אעביר הלאה את הכלים והניסיון שרכשתי בתהליך ההקמה, אחזק את שיתופי הפעולה בין המקצועות בארץ אך גם ברמה הבינלאומית באמצעות הקשרים שלי בחו"ל. אמשיך לבנות את התשתיות יחד עם הועד המנהל החדש כדי לצעוד יחד אל העתיד של איגוד הקול הישראלי.

קורות חיים – ארמת ארנהיים שרון

ניסיון:

2015 עד היום

• מרצה בבית הספר רימון.
  • מייסדת ומלמדת בקורס המבוקש למורי פיתוח קול "לב הקול". מחברת הספר/ חוברת "לב הקול".
  • מייסדת ויו"ר את איגוד הקול הישראלי (לשעבר מרכז הקול הישראלי) אשר מוכר כשלוחה הישראלית של ה Pan American Vocology Associasion.

2015-2020

• Education Director מנהלת אקדמית עבור ארגון ווקולוגיה בינלאומי. במסגרת התפקיד בוחנת מורים לפיתוח קול, מתכננת להם הכשרה, מתאמת תכניות מקצועיות למורים הקיימים, כנסים וריכוז קורסים עם קלינאי תקשורת, ווקולוגים, מדענים ורופאי אא"ג.

2015

• סיום כתיבת המחזמר לכל המשפחה הפקת פרזנטציה למחזמר כולל השכרת שחקנים, זמרים, מוזיקאים ובמאי והופעה בפני ועדות תאטרון.
  • כתיבת מוזיקה להצגה בפסטיבל עכו "פרא"

2013

• כתיבת מאמרים ופעילות חינוכית עבור רשת VocalizeU, VIP- Vocology In Practice. בשנה זו מינוי כחברת הועד המנהל.
  • מורה לפיתוח קול בבית הספר למשחק "אימפרו" (שנה א-ג) בניהולו של אבי מלכה ברמת גן (2013 עד 2020).

2012-2014

נציגת ישראל של הארגון הבינלאומי IVA – Institutaion for Vocal Advancement.

קורסים בסמינר מגמות מוזיקה ארצי, קורס ב"סדנאות הבמה"

2010 עד היום

הפקת אירועים בינלאומיים ומקומיים, שיתופי פעולה עם ארגונים בחו", עם בית ספר רימון ועוד:

# כנס הווקולוגיה הבינלאומי # NATALIE WEISS מניו יורק # WENDY PARR מניו יורק # JOSHUA ALAMU מלונדון # RACHEL BLACK מלונדון # RAAB STEVENSON מאטלנטה # HEATHER BAKER ממנצ'סטר # קורסים בשיתוף פעולה עם: דוידי משב"ק ס, מארינה מקסימיליאן, צדי צרפתי, ירון כפכפי, נועם בן אז"ר, יעל ביאגון ציטרון ועוד.

2006 עד היום

מנהלת ומלמדת ב"סטודיו לשירה ארמת". סטודיו עצמאי עם פעילות גדולה. לסטודיו מגיעים זמרים, שחקנים ומורי פיתוח קול מכל הארץ ובחו"ל. במסגרת הפעילות סדנאות, הופעות ועוד.

2008-2010

סדנאות שירה לקבוצות בגילאים יסודי ותיכון במסגרת קורס תיאטרון קיץ של ביכורי העיתים.

מלמדת שירה וכישורי הופעה בקונסרבטוריון צהלה (מבוא גרופית 4 צהלה).

קורסים לאיגוד השחקנים שח"ם ב 2010.

2007-2010

מלמדת בבית הנוער – עיריית רעננה, גם בבית ספר למוסיקה רמת אביב ומדריכה שם הרכבים.

2002-2005

מפיקה בתכנית "מפתח", תכנית העשרה מוסיקלית לילדים ולנוער של התזמורת הפילהרמונית הישראלית. עבודה צמודה מול מוסיקאים רבים והפקות בסדר גדול של עד 800 נגנים צעירים, התזמורת וסולנים.

בין הרצאות בכנסים:

• COMPARISON OF THE EFFECTS OF THE NARES AND NASAL CAVITY ON VOICE QUALITY VERSUS VOCAL TRACT ADJUSTMENTS: Aramat Arnheim-Sharon, Brad Story (יוני 2021 – כנס Voice Foundation)
  • Multidisciplinary Approach to the Professional Voice: Round Table Moderator – Tali Landau Zemer: Adi Primov-Fever, Aramat Arnheim-Sharon, Ofer Amir, Hagit Shoffel-Havakuk, Pnina Erenthal (מרץ 2020 – כנס רופאי אף אוזן גרון באילת)
  • Challenges in Managing Voice Professional:Sari Lotem, Pnina Erenthal, Aramat Arnheim-Sharon, Dr Jonathan Lahav, Dr Tali Landau-Zemer, Jacob Lieberman (פברואר 2020 – כנס ISHLA בתל אביב)
  • The Road to Beyonce: Aramat Arnheim-Sharon (פברואר 2019 – כנס הווקולוגיה הבינלאומי בבי"ס רימון)
  • FORMANT STRATEGIES: Aramat Arnheim-Sharon (יולי 2018 – כנס ViP בלוס אנג'לס קליפורניה)
  • EGG AND VOCE VISTA VOICE ANALYSIS: Donald G. Miller, Aramat Arnheim Sharon, Pnina Erenthal (אפריל 2018 כנס ViP בלונדון אנגליה)
  • Pop Voice Pedagogy Workshop: Dave Stroud, Ryan Luchuck, Aramat Arnheim, and Chris Johnson (אוקטובר 2017 – כנס PAVA בטורונטו קנדה)

השכלה:

• 2016 – השלמת קורס רמה 1 ו 2 בטכניקת אסטיל EVT וקורס נוסף בטכניקה של של יעקב ליברמן לשחרור מתח שרירי בגרון.
  • 2015 – מסלול הסמכה לווקולוגיה אצל ד"ר אינגו טיטצה במרכז הקול הלאומי ביוטה – אוניברסיטת יוטה.
  • ממרץ 2013 ממשיכה לימודיה כמורה מוסמכת רמה 3.5 בארגון IVA, אינספור השתלמויות בארגון  VIP – Vocology in Practice בלוס אנג'לס וסדנא אצל אינגו טיטצה – גם שם מקבלת דרג הסמכה.
  • מינואר 2009 עד מרץ 2013 רשומה במסלול לימודי הוראת פיתוח קול של SLS. ב 2013 מגיעה לדרגה 2.5 – רמה הניתן לקבל לאחר לפחות 5 שנות ניסיון עם מבחנים שנתיים בארגון והשתלמויות (הרמה הכי גבוהה הקיימת בארץ).
  • 2004-2007 – מסיימת 3 שנות לימוד בביה"ס למוסיקה רימון במגמת ביצוע שירה. משתתפת בתחרויות ומגיעה למעמד גמר בתיאטרון גבעתיים.
  • 1994-2000 – בגרות מלאה בבי"ס תיכון עירוני א' מגמות ספרות ותולדות האמנות.
  • 1993-1995 – תיאוריה ושירה במקהלת בת-קול בקונסרבטוריון שטריקר תל-אביב. כולל שתי תחרויות בינלאומיות באירופה.
  • 1993 – במסגרת לימודים משתתפת באופרה "בסטיין ובסטיינה" של מוצרט באולם "אוהל שם", תפקיד ראשי – בסטיין.